Jorma Nordlin

Varokaa yrittäjät Kokoomus huijaa teitä!

Kokoomus ei ole tähänkään asti ajanut yrittäjien asiaa. Nyt puolue antoi monoa työläisille ja vaihtoi sitten itsensä yrittäjien puolueeksi. Imagokäännökset ovat vauhdikkaita. Siinä on ruiskukalla tiukkaa, että tollaisessa veuhkoilussa lehdetkin pysyisivät mukana.

 

Mitä muita ideoita onkaan Kokoomuksen takataskussa? Lauantaista työpäivä? Tiedän monen pienyrittäjän suorastaan kiroavan Kokoomusta. Ovat olleet pettyneitä. Aikanaan luulivat puolueen ajavan yrittäjien asiaa.

 

Kokoomus on ollut monessa hallituksessa. Yrittäjien asemaan ei ole tullut mitään oleellista parannusta. Nyt kun on tullut neljäs suuri puolue hengittämään niskaan, on hätäpäissään kipattu työväenpuoluekampanjamateriaalit keräyspaperiin ja kilautettu konsultti paikalle.

 

Konsultti tuhersi tussilla kokoomuksen konttorilla keltaseen lappuun "palkaton sairaspoissaolo" ja läiskäsi lapun konttorin fläppitauluun. Puolue haluaa pois siitä todellisesta imagostaan, puolue ymmärretään opettajien, juristien ja toimihenkilöiden puolueeksi.

 

Mutta millä ihmellä he ovat voineet saada puoluevaltuustossa palkattoman sairaspoissaolon läpi? Tavis kokoomuslainen on palkannauttija siinä missä me muutkin. Sehän kolahtaa heidänkin nilkkaansa.

 

Jos Kokoomus yrittää tällä keinolla vähentää tarpeettomia poissaoloja, tämä on siihen armeijatyylinen kollektiivirangaistus. Yksi hölmöilee ja kaikki kärsivät. Jos yrityksessä sairaspoissaolojen määrä lisääntyy, silloin yrityksen on syytä selvittää onko työyhteisössä jotain vialla? Siis onko sairaspoissaolojen syy työperäinen? Näin osa yrityksistä toimiikin. Sellaiset yritykset, joilla henkilöstöjohtaminen on kunnossa.

 

Suomi tarvitsee aidosti yrittäjien etuja ajavan puolueen se olisi kova kilpailija Kokoomukselle.

 

IS: Kuohuttava ehdotus: Sairas tavis menettäisi 158€ / päivä – kansanedustaja ei senttiäkään

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Mutta mikä onkaan Kokoomuksen linja liittovaltion suhteen? Vai pitääkö siitäkin Kokoomuksessa kilauttaa konsultille.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

"Niiden ainoa politiikka on, että Kokoomus on suurin puolue, mitä väliä mitä se vaatii."

Sain chatissa tämmösen kommentin Kokoomuksesta.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Kokoomuksen vapaamuurari ja Bildenberg yhteydet kaipaisi lisää päivän valoa. Samoin se onko demaritkin hyvien veljien ohjauksessa näennäiskritiikistään huolimatta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset