Jorma Nordlin

Kiitokset äänestäjille, Muutos 2011-puolue teki omalta osaltaan historiaa!

Puolue sai ensimmäisen valtuutetun. Uudessa Uudessakaupungissa Rainer Tähtinen istuu valtuustossa Muutoksen edustajana 75 äänen turvin. Minä sain Helsingissä 60 ääntä. Kiitokset kaikille äänestäjilleni ja kiitos Rainerin äänestäjille! Nämä ovat tärkeitä ääniä. Puolueen tunnettavuus ja tietämys suorasta demokratiasta lisääntyy ja leviää näiden äänien avulla.

Suora demokratia kiinnostaa ihmisiä, tämän oli mukavaa havaita. Nyt kun meillä on ensimmäinen valtuutettu, hänen avulla puolueen tunnettavuus lisääntyy entisestään. Tunnettavuus on jo näissä vaaleissa lisääntynyt, ehdokkaiden vaalikampanjoinnin myötä ja oman lehtemme avulla. Puolueemme lehti on usealla paikkakunnalla kirjastossa saatavilla.

 

Valtakunnallisen äänestysprosentin alhaisuus osoittaa nykyisenlaisen edustuksellisen demokratian tarvitsevan vaihtoehtoa. Suora demokratia on vaihtoehto ja tietämys tästä vaihtoehdosta leviää puolueemme jäsenten kautta.

 

 

Uudenkaupungin vaalitulokset: http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2012/kuntavaalit/kunnat/uusikaupunki_ehdokkaat_vertauslukujarjestyksessa_3_895.html

 

Muutos 2011-puolueen nettisivut: http://www.muutos2011.fi/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Eilen Urpilaisen ja Kataisen huoli äänestysprosentin alhaisuudesta oli täyttä teatteria. Vaalit kun on ohi, kyseistä asiaa ei enää kukaan näistä muista. Jokaisessa vaalissa, joissa äänestysproentti on pudonnut on aina laulettu ne samat virret prosentin putoamisesta ja aina sen jälkeen asia on unohdettu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset