Jorma Nordlin

Onko maahanmuuttajien osuus väestörakenteesta valtionsalaisuus?

On jo moneen kertaan kyselty minkälainen tulisi olla maahanmuuttajien osuus enintään väestörakenteesta jotta ei aiheutuisi ongelmia?

 

 

Tähän ei ole saatu vastausta, vaikka asiaa on jo useita vuosia kyselty. Asia on poliittisesti arka aihe. Jotta yhteiskuntaa voi tämän asian suhteen hallita, täytyy olla jonkinlaista suunnitelmallisuutta ja osuus olla määriteltynä.

 


Todennäköisesti hallitus on julistanut tiedon osuudesta salaiseksi. Kansalle ei haluta kertoa totuutta, koska totuus ei ole kansalle mieleen. Osuus on liian suuri, se on samaa luokkaa kuin niillä alueilla Euroopassa, joissa on paljon ongelmia liian suuren maahanmuuttajamäärän takia.

 

Meillä eletään utopiassa, jossa luullaan ongelmien ratkeavan täällä sitten paikanpäällä (Ad hoc), kun maahanmuuttajia on liikaa.


Tästä voisi joku kansanedustaja kyselytunnilla kysyä. Esimerkiksi Reijo Tossavainen.

Kysymys:

Onko hallituksen toimesta määritelty minkälainen tulee olla maahanmuuttajien osuus prosentteina väestörakenteesta, jotta se olisi kestävällä pohjalla, eikä se aiheuttaisi ongelmia?


Vastine ministeri Henrikssonin monikulttuuriliturgiaan

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Harri Lahtinen

On ainakin pari asiaa mitä ei saa tai uskalleta todennäköisesti koskaan julkistaa. Kuinka paljon humanitaarinen maahanmuutto on tullut maksamaan veronmaksajille ja paljonko on pantu rahaa 50 vuodessa "kehitysapuun", mitä niillä on saatu aikaan ja paljonko niistä rahoista on "kadonnut" taivaan tuuliin.

Jari Reinikka

Olen itse kysynyt hieman vastaavaa, mutta olen jäänyt ilman vastausta. Eli mikä maahanmuuttajien määrä tulisi olla, että se vaihtuisi kustannuksesta tuloksi ja monikulttuurisuus tavoite olisi täytetty myös muilta osin?

Jari Söderholm

Maahanmuuttoon ja humanitääriseen pakolaispolitiikkaan ei ole asetettu sen tyyppisiä tavoitteita jossa pyrittäisiin selvittämään mitkä maahanmuuttajaryhmät työllistyvät parhaiten ja mistä on ollut eniten hyötyä yhteiskunnalle esim korkean teknologian teollisuus yrityksiin sijoittumalla tai sijoittumalla yksityisen puolen yrityksiin.

Harri Lahtinen

Länsi-ja Pohjois Eurooppaan kaikista maahanmuuttajista ovat kotoutuneet huonoiten muslimimaista tuleet ihmiset. ps. Esim. Kiinasta tulleita ihmisiä on Eurooppassa valtavasti erittäin monissa maissa heillä on pienenpi työttömyysprosentti kuin valtaväestöllä.

Pentti Järvi

Perin monotonista monikulttuuria tänne pyritään saamaan aikaan. Itse kaipaisin enemmän latinokulttuuria, mutta eiväthän he tänne kylmään Pohjolaan tule.

Jari Söderholm

Tanskassa todettua:

Joka 5. turvapaikanhakija on rikollinen
http://rahmispossu.net/2013/02/27/joka-5-turvapaik...

Eilen julkisuuteen tulleet Tanskan tilastokeskuksen luvut osoittivat, että 813 turvapaikanhakijaa syyllistyi yhteen tai useampaan rikokseen ja sai siitä / niistä rangaistuksen vuona 2011. Luku vastaa joka viidettä maasta turvapaikkaa hakevaa. Turvapaikanhakijoiden rikoksista suuri osa on myymälävarkauksia, muun tyyppisiä varkauksia, murtoja ja väkivaltarikoksia.

Käyttäjän mattiuuk kuva
Matti Uusi-Kokko

Eihän sitä asiaa saa mennä penkomaan, moinenhan muuttaisi äänestysprosenttia ja moni maahanmuuttajista elantonsa saava joutuisi tekemään oikeita töitä. Niin kauan kun pystytään salailemaan, saadaan osa äänestäjistä joita pimennossa pidetään, äänestämään maahanmuuton puolesta.

Vähän sama asia kuin se, ettei kansallisuutta, ihonväriä tai muutakaan seikkaa saa rikoksen tekijästä ilmoittaa, koska moinen muka "lietsoo rasismia" sen sijaan että lisäisi tietoisuutta.

Lasse Laaksonen

Kielten avulla saat vallan mainion kuvan mamuista. KS. tilastokeskus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset