Jorma Nordlin

Raiskausten ja ahdistelun tuleva lisääntyminen on ollut hallituksen tiedossa

Asiaa on selvitetty aikanaan ja nuorten afrikkalaissyntyisten, sekä Lähi-Idässä syntyneiden yli kymmenenkertainen osuus raiskausten tekijöinä on ollut selvä varoitus mitä tulee seuraamaan, kun väestörakennetta tietoisesti lähdetään "etnisesti" vinouttamaan.

 

Tässä ei ole edes otettu tietoista riskiä vaan tehty suoraan selvä valinta ja hyväksytty tulevat seuraukset. Päättäjillä on ollut käytettävissä tilastotiedot ja selvitys.  EU:sta on tullut "määräys", hallituksessa on mietitty ja todettu, että raiskauksien ja ahdistelun lisääntyminen täytyy vain hyväksyä ja toteuttaa EU:n vaatimukset. Hallitus on aivan varmasti tiennyt etukäteen seuraukset. Kuten kaikki ne muutkin, jotka ovat seuranneet tiedotusvälineitä, mediaa ja kansainvälisiä uutisia ja ovat myös siten olleet tietoisia selvityksestä ja tilastoista.

 

Jos ajatellaan asiaa todennäköisyysmatematiikan näkökulmasta, raiskausten todennäköisyyden lisäntyminen on ollut laskettavissa suoraan niiden tilastotietojen pohjalta, joita on käytetty selvityksen pohjana.  Tämä on ollut laskettavissa silloin, kun on päätetty ottaa maahan huomattavan suuret määrät kyseisiin väestöryhmiin kuuluvia henkilöitä, joilla on raiskaustilatoissa moninkertainen suhteellinen osuus.

 

Onko maan hallitus joutunut käyttämään raakaa ja tunteetonta poliittista "optimointia" EU:n paineessa ja hyväksymään ikävät realiteetit?

 


Tätäkö se hallituksen mainitsema taakan jakaminen tarkoitti? Raiskaus- ja ahdistelutaakan kantamistako? Mitä maan hallitus aikoo tehdä naisten turvallisuuden lisäämiseksi niillä paikkakunnilla joissa on vastaanottokeskuksia?

 

Valitsimme Saksan tien, jossa Merkel on nyt pahoissa poliittisissa vaikeuksissa turvapaikanhakijapolitiikkansa kanssa, saksalaiset ovat hermostuneet koituviin ongelmiin.

poliisijohtaja RAINER WENDT puhuu suunsa puhtaaksi."
https://www.youtube.com/watch?v=Sj0SGTA4gYw&feature=share

 

(Tekstityksen saa päälle videonäytön oikealla alakulmassa olevasta ensimmäisestä napista.)

 

Suomessa vallitsee kova ilmapiiri viranomaisilla ja päättäjillä raiskausten uhreja kohtaan. Uhri halutaan unohtaa välittömästi arkana asiana ja keskitytään mielummin tekijän kohtaamiin vaikeuksiin ja ongelmiin. Nyt ollaan kovasti huolissaan ilmapiirin kovenemisesta, uhri sivuutettiin saman tien. Suomessa on tekopyhä ja kaksinaismoralistinen poliittinen kulttuuri, jossa asiat ovat vain poliittisia pelinappuloita.

 


15.3.2015
"Raiskaustilastot karuja – ulkomaalaistaustaiset yliedustettuina tekijöinä ja uhreina"

"Viime vuonna valmistuneen selvityksen mukaan afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen."

"Maahanmuuttajaväestön ikärakenne on huomattavasti nuorempi ja miesvaltaisempi kuin suomalaisen väestön. Lisäksi maahanmuuttajaväestö asuu lähinnä suurimmissa kaupungeissa. Nämä ovat alhaisen tulotason ohella periaatteessa rikollisuustasoa lisääviä tekijöitä, Lehti sanoo Iltalehdelle."

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/272679-il-raiskaustilastot-karuja-ulkomaalaistaustaiset-yliedustettuina-tekijoina-ja


Pääministeri pitää kriisikokouksen raiskauksista
http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207139-paaministeri-pitaa-kriisikokouksen-raiskauksista

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Voiko raiskauksien ja ahdistelun suhteen ilmapiiri jotenkin kehittyä muuhunkin suuntaan kuin koventua?

Hieman huvittuneena mietin, voisiko se säilyä ennallaan tai jopa pehmentyä?

Kovasti ollaan ensimmäiseksi huolissaan ilmapiirin koventumisesta. Ei olla ensimmäiseksi huolissaan naisten kokemista kärsimyksistä ja naisten turvallisuustilanteen heikentymisestä. Onko edes siitä mikään taho huolta esittänyt?

"Sisäministeri Orpo IL:lle: Häiriöt vastaanottokeskusten läheisyydessä lisääntyneet"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112420721159_u...

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Noi voi "Jeesus" sentään. Nyt on alkanut ilmeisesti valtakunnallinen ääliöimisviikko. :-D

http://yle.fi/uutiset/asiantuntijat_valistus_on_pa...

Ai emme ole tulleet tätä ajatelleeksi ettei niin saa täällä Suomessa tehdä. No emme tee sitten niin. Hyvä kun tulitte kertomaan.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

"Suomeen on tullut paljon turvapaikanhakijoita muun muassa Irakista tai Afganistanista, joissa naisten ja miesten välinen kanssakäyminen on Suomea rajoitetumpaa. Tavat, joilla joissakin Lähi-idän maissa osoitetaan kiinnostusta läheiseen kanssakäymiseen, voivat poiketa suomalaisista tavoista. Irakista tullut voi esimerkiksi tulkita kiinnostuksen osoituksena sen, että vastakkaista sukupuolta edustava henkilö tulee juttelemaan estottomasti."

Todennäköisesti naisten ja miesten välisen kanssakäymisen rajoittuneisuus kulttuurissa on ilmentymä naisten kohtaamista ongelmista. Jos nainen joutuu olemaan kotona, eikä saa yksin liikkua missään, niin se kertoo että ulkona on jotain mistä koituu ongelmia.

Naisen, tai nuoren tytön torjuva toiminta lähentelylle on yllättävän universaalia kommunikointia. :-D

Sen kyllä ymmärtää, siinä ei selitykset auta, ettei ymmärtänyt, vaan meni ja makasi ja luuli että siitä hän tykkäsi. :-D :-D

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Seksuaalinen väkivalta on ollut aina yleistä Suomessa valtiovallan jopa "suojellessa" raiskaajia - arviolta noin 15 000 naista raiskataan Suomessa joka vuosi :

http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Jotkut kirjoittelee näitä "Toivottavasti joku mamu sinut raiskaa, suvakkihu%&#" kommentteja. Näillä tarkoitetaan sitä että kun tällainen tapaus sattuisi voisi mielipide maahantulosta muuttua. Nyt sitten salama räsähti tarpeeksi lähelle pääministeriä että asia nostettiin pöydälle. Ikävä tapaus, ja toivon ettei tästä tule hirveää "Mitä minä sanoin" ja muuta rasistien villitystä.

Pekka Heliste

S
Nuo ulkomaalaiset ovat vain sopeutuneet kansan kulttuuriin.

Suomi on naisia kohtaan erittäin väkivaltainen maa.Mm EU, USA ja OECD ovat kiinnittäneet huomiota tähän ongelmaan ja vaatineet Suomea poistamaan ongelman,

Suomalainen on myös kunniamurhaaja eli entiseltä puolisolta/tyttöystävältä tai avioeroa hakevalta otetaan nirri pois ja joskus pistetään lapsetkin lihoiksi .

Suomessa raiskaus ei ollut edes rikos ennen EU aikaa ja Suomi suostui kiristämään lainsäädäntöä vasta 2000 -luvulla EUn minimitasolle. Ennen sitä sai raiskata varsin vapaasti

http://www.hs.fi/kotimaa/a1393915723624

Erojakin on, suomalaiset käyttävät lapsia seksuaalisesti hyväkseen, mamut raiskaavat pääasiassa aikuisia

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset