Jorma Nordlin

Halla-aho heitti vastineen Soinin tekemälle lyttäykselle

  • Halla-aho heitti vastineen Soinin tekemälle lyttäykselle

Halla-ahon vastine facebookissa korostaa Soinin menestymisen todellisia mahdollisuuksia. Vuosikausien korpivaellus olisi päättynyt korpeen ilman maahanmuuttokriittisiä. Mikä olisi ollut puolueen kannatus ilman maahanmuuttokriittisiä Soinin aikana?

Hakeeko Soini nyt kevään 2019 eduskuntavaaleja varten maalia johon voisi ampua: "Hän on täysin hyödytön. Tämän tyyppiset liikkeet vaativat johtajan, joka tietää mitä tekee ja uskaltaa tehdä sen."

Mikä on Soinin johtamisnäyttö? Se on poliittinen konkurssi niille puolueen jäsenille, jotka kannattivat Soinia. Eikö 20 vuotta puoluetta johtaneen puoluejohtajan pää kestänyt menestystä? Ei normaalissa puolueessa puoluejohtaja esiinny julkisuudessa  puolueensa omistajana. 20 vuoden puheenjohtajataipaleen rappio näkyi puolueen johdossa.

HS: "Nyt puolue on jakau­tunut kahtia ja riita­puolet ovat jatku­vasti toistensa kimpussa. Kilpailijat valmistautuvat jo jakamaan sen edustajapaikat ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Miten historia voi näin tarkasti toistua? PÄÄ ei kestä menestystä."

Timo Soini pitää Jussi Halla-ahoa kyvyttömänä johtamaan perussuomalaisia: "Hän on täysin hyödytön"  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.234165

HS: "Oma pää ja omat joukot pettävät populistin – Veikko Vennamon elämäkerrasta voi lukea, miksi Timo Soini kompastui"  https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005624567.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Soinille on kova paikka se tosiasia, että 20 vuotta puheenjohtajana olleen kannattajat lähtivät puolueesta kävelemään. Siinä on paha syytellä vallankaappauksesta, kun on demokraattisesti äänestetty ja omat kannattajat ovat lähteneet lätkimään.

Siinä on näyttöä johtamistaidosta, kun johtajan johdettavat katosivat vähin äänin. Siinä on näytöt ja 20 vuoden johtamiskokemuksella saavutettu tulos.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Soini oli yksi suurimmista huijareista koskaan. Hyvä että hänestä päästiin - jotain jälkinäytöksiä lienee vielä tulossa.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Soini halutaan sinisissä tavoittelemaan vaaleissa yhden miehen eduskuntaryhmää, jonka mahdollisuudet ovat kannatusmittausten virhemarginaalin sisällä.

Onko sinisten sanoma vaaleissa kohdistettu maaseudun väkeen ja sanoman pääsisältö on toisen puolueen haukkuminen?

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

On muuten sääli mikäli siniset vaalien myötä katoavat puoluekartalta. Jäämme nimittäin paitsi näitä herkullisia keskinäisiä solvaustenvaihtoja, ja persuista tulee pelkkä tylsä yhden asian liike.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Siinä on Perussuomalaisilla kova paikka. Maahanmuuttokriittisyys, eikä EU-kriittisyys riitä. Ei se riittänyt Soininkaan aikana. Soini tarvitsi vasemmistoon pettyneet äänestäjät.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Ajatellaampa tilanne, jossa Soini lähtisi ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin, mitä muita asioita hän pitäisi esillä, kuin Perussuomalaisten haukkumisen, jolla saa julkisuutta vaaleissa?

Nähtäisiikö uudestaan EU-kriittinen Soini, joka on pienen ihmisen ja unohdetun kansan asialla?

Soini: "Perussuomalaiset on paras vaihtoehto meille suomalaisille – myös maahanmuuttoasioissa."
http://timosoini.fi/2015/01/halla-ahon-paatos-jaad...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset