Jorma Nordlin

Upseerien ryyppäämiset ja rellestämisetkö työajalla ovat ohitse?

Niin se maailma muuttuu ja armeijakin. Enää ei ilmeisesti voi armeijassakaan virkamies paukutella suustaan mitä sattuu, eikä kännipäissään rellestäminen käy  sotilasarvosta riippumatta. Karjalan lennoston komentaja purki pahaa oloaan, josta seurasi sakot esimiesaseman väärinkäyttämisestä, palvelurikosesta ja kunnianloukkauksesta.

"Hovioikeuden tuomion mukaan Päiviö oli harjoituksen aikana kutsunut erityisesti lennoston henkilöstöä homorunkkareiksi ja lennoston esikuntapäälliköä munattomaksi."

"Nurmeksen kaupunginjohtajaa Asko Saatsia Päiviö oli haukkunut Suomen paskimmaksi kaupunginjohtajaksi."

Komentaja oli yllättynyt ja hämmentynyt saamastaan tuomiosta. Olen yllättynyt, että vieläkin armeijassa on henkilökuntaa, jotka eivät joko ymmärrä työyhteisön pelisääntöjä, tai sitten kuvittelevat heillä olevan laajemmat oikeudet työpaikalla kuin muilla.

 

Puolustusministeri laittoi upseerit nyt ojennukseen kertaheitolla: "On selvää, että tämän sortin ryyppääminen ja rellestäminen ei tämän päivän Puolustusvoimiin kuulu."

Puolustusministeri Antti Kaikkonen: Lemmenjoesta on jo otettu opiksi – ryyppäämiselle ja rellestämiselle nollatoleranssi

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Erikoinen paikka tämä puolustusvoimat. Valtio maksaa työpanoksesta, jolloin jotkut ovat ymmärtäneet, että rahaa vastaan saa tarjota mitä sattuu.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Silloin kun suoritin varusmiespalvelustani niin pääsin muutaman kerran soittamaan bändin kanssa aliupseerikerholle. Oli aika mielenkiintoista nähdä sekin puoli kapiaisten elämästä. Pitivät talkoilla kerhoa pystyssä ja viinan hinta ei päätä huimannut - kunhan vaan pääsi sisälle kerhotiloihin.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Se kuitenkin tapahtui vapaa-ajalla, toi mistä on tuomio tullut, niin on ollut todennäköisesti jonkinlaista työaikaa, josta on korvausta saatu.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

On sinällään hyvä periaate, ettei sotaan varautuninen saa olla hauskaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset